Doodle babypoeder komt eraan

Voor al die mensen die liever gisteren dan vandaag een Nederlandse Mini Doodle wensen is er leuk nieuws te melden. Gisteren kregen we het enorm leuke nieuws dat voor ons nog altijd pupje Dolly, inmiddels een grote Mini Doodle dame is goedgekeurd voor de gezondheidstesten en ingezet gaat worden binnen de fokkerij.

Wie is Dolly

Dolly is een dochter van Abby en BoB van het 1e nestje. Pup foto’s vind je van Dolly in onze website. Dolly is bruin van kleur met een open curly vacht, en lijkt echt op haar mama Abby dus prettig gestoord zoals we zelf zeggen. Inmiddels mooie foto’s mogen ontvangen die we nog even een watermerk gaan geven en dan gaan plaatsen op de website zodat jullie zien hoe mooi Dolly is en dat vinden niet alleen bevooroordeelde wij de fokker van dollie maar ook de dokter van de dierenklinieken waar Dolly getest is.

Mini Doodles DOLLY

De plannen

Nu wellicht het leukste van allemaal namelijk zodra Dolly loops wordt gaat wanneer alles gaat zoals we hopen dat het gaat dan gaat Dolly moeder worden dus dit jaar nog. We hebben alle aanmeldingen in een database zitten waardoor iedereen uiteraard kans maakt. En niet alleen Dolly maar we willen vanaf deze kant ook al een tipje van de sluier van onze Doodlemeiden oplichten wie we in gedachten hebben en dat is ons Saartje. Het verhaal wordt vervolgd!

Weergaven: 17

4 gedachten over “Doodle babypoeder komt eraan”

    1. Dat denken wij ook en behalve dat ook voor ons fokkers van Dolly fijn om te weten dat het nageslacht van onze kennel ook fokwaardig is.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven