De tafelmanieren

Een video die wel even duurt maar wellicht heel handig is voor veel aspirant doodle eigenaren om te bekijken en zo niet achter de feiten aan te hobbelen maar direct vanaf dag 1 wanneer je jouw doodle hebt weet wat je dient te doen om samen een zo lang en gezond mogelijk leven in volledige harmonie en balans te hebben en te houden.

In Doodle Trimsalon Knip krijg ik heel vaak de vraag hoe die je dat een doodle op tafel rustig maken zodat ik op een relaxte manier kan borstelen en vooral ook de verzorging kan doen? Deze video geeft je een aanzet om inzicht te krijgen hoe jij dit voor elkaar kan krijgen en zelf de vachtverzorging doen. Ik gebruik borstels en Vacht Spray die verkrijgbaar zijn bij het bedrijf Natuurlijk4Dogs die ook een webshop heeft en een speciale vachtverzorgingslijn volledig natuurlijk ontwikkeld voor Doodles.

Overigens wil je leren om zelf je Doodle te knippen neem dan HiER is een kijkje. Uniek is dat ik online ook les geef zodat je geen reistijd hebt en gewoon vanuit je eigen omgeving kan leren hoe cool is dat? Neem is een kijkje op de website en lees dan ook wat anderen ervan vonden. Zeker een graadmeter voor jou hoe de service is. Klik HiER voor de recensies. In mijn beleving is de tijd van verzorgen tussen jou en je Doodle echte kwaliteit tijd!

Weergaven: 11

Scroll naar boven