NL Mini Doodle

De NL Mini Doodle dames gaan van start

Onze Mini Doodles NL Mini Doodle dames zijn gestart met het “loops” zijn fase en dat gebeurt op rangorde binnen de groep van de betreffende NL Mini Doodle dame. Zoals voorspelt tijdens diverse telefoongesprekken van de afgelopen periode, hebben we aangegeven dat we de natuur de natuur laten zijn, wat concreet betekend dat we gewoon afwachten en toekijken.

Wat we gaan doen als aanstaande combinatie daarover zijn we ook al uit dus PAPA is bij ons inmiddels bekend. Maar zijn naam houden we geheim tot we daad werkelijk de kleintjes mogen zien en vasthouden. Een vraag die we vaak krijgen is deze “moet je lid/donateur zijn van de NMD om in aanmerking te komen voor een Mini Doodles pup?”.

De reden om de NMD te starten was o.a. een vuist te maken tegen de broodfok en ook om de gezondheid uit te drukken in meetbare waardes/testen met andere woorden, wij steken onze nek hierin uit en steun ons daarin. Jij wenst toch ook een pup die de allerbeste start krijgt in zijn leven? Niets is verplicht laat dit duidelijk zijn maar….. in ons leven is het geven en nemen zo ook voor wat betreft jouw participatie aan de NMD.

Leuk om te vertellen is dat we alle kleurtjes kunnen verwachten evenals de structuren van vachten die we kennen bij de NL Mini Doodles. Dan de vraag “hoe gaan we nu verder?”. Heb je jezelf middels ons Pup Inschrijf Formulier ingevuld dan is ons verzoek doe dit nog een keer en neem telefonisch contact met ons op. We hebben e.e.a. aangepast aan ons Pup Inschrijf Formulier vandaar om de vragen en antwoorden nog een keer naar ons te sturen. We kijken naar jouw formulier uit!

Bezoeken: 15

Scroll naar boven