nl mini doodle

De laatste week

De laatste zwangerschap & bevalling berichten staat bovenaan.

De bevalling heeft plaats gevonden en nu gaan we verder met 💖Abby’s Dagboek💖

6 mei 2021 Dag 61 in de vroege morgen, zo rond half één in de morgen, werd 💖de bevalling 💖 daadwerkelijk ingezet. We zijn aan het bevallen. Uiteraard komt meer informatie later op de dag. N.B. De bevalling heeft plaats gevonden en we zijn klaar voor het aannemen van de telefoontjes💖

5 mei 2021 Dag 60 start met een onrustige nacht die wordt voortgezet naar vandaag. Betekend niet dat we actief aan het wachten zijn integendeel we doen die dingetjes die “moeten” en hebben net als 💚Abby een gezonde nesteldrang. 1 vriendelijk verzoek voor diegene die net als wij de spanning om te snijden vinden, ga ons nu niet bellen maar doe dit wanneer wij deze melding hier neerzetten. Zoals gezegd we gaan eerst de bevalling doen dan mama 💚Abby met haar nieuwe kroost wat rust gunnen. Daarna gaan we langzaam de draad weer oppakken. We gaan jullie allemaal volledig op de hoogte houden voor wat betreft foto’s en kleine filmpjes. Nu gewoon de duimen draaien en ons 💖liefde💖 sturen.

3 mei 2021 Vandaag is het dag 58 in de zwangerschap van 💚Abby en we willen jullie niet onthouden van het dagelijkse wel en wee van onze zwangere Doodle dame. Leuk om te vermelden is ook, dat haar dochter 💚Guusje, maar met een andere vader namelijk 💚BoB, is loops geworden. 💚Guusje is klinisch goedgekeurd en werkelijk ik kan uren over haar praten want 1 ding staat vast, ze heeft een fantastisch karakter. 💚Abby doet haar dagelijkse dingetje maar niet meer zo enorm enthousiast. Ze waggelt als het ware want haar puppy-buik is ook enorm. Tot de volgende keer!

NL Mini Doodle

Bezoeken: 569

Scroll naar boven