De eerste nacht

Afgelopen nacht zijn we de eerste nacht ingegaan iets wat voor ons betekende dat we nachtdienst(en) gaan draaien iets wat voor mij altijd fysiek lastig is en de nodige aanpassingen vergt. Harriet slaapt in de huiskamer op matras voor de puppy werpkist of althans ze doet een poging tot te slapen maar goed deze update wordt zeker geen klaagzang. De kleintjes hebben een goede nacht gehad en komen langzaam aan in een bepaald ritme evenals mama Kensi. Kensi heeft even een heel ander leven gekregen of eigenlijk al de afgelopen weken zeker de laatste 4 weken al dat ze niet meer deed wat ze altijd deed als actieve en zeker sportieve Labradoodle meid.

Hieronder de video voor vandaag en ik zal ook een fotoalbum aanmaken vandaag waar alle foto’s bij elkaar worden geplaatst. Overigens wanneer je lid wordt van mijn YouTube kanaal iets wat gratis is krijg je automatisch bericht wanneer er een video door ons is ge-upload!

Er is een on-line foto-album gemaakt. In het album komen de volgens die je in de video’s ziet. Wordt vervolgd…

 

Weergaven: 6

6 gedachten over “De eerste nacht”

    1. Leuk om te lezen want dat vraag ik me met het posten van berichten toch ook stiekem wel een heel klein beetje af… Dank je voor het vertellen en delen met ons.

    1. Ja hè en zo ontzettend ❤️ lief ❤️, kunnen we nu al zeggen wanneer we ze flessen ❤️

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven