Dag 5 van ons kwartet

Paar daagjes verder en weer even een kleine update over ons klavertje vier die nu alweer vijf daagjes oud zijn. We zijn super trots en tevreden hoe de kleintjes zich ontwikkelen. Te zien zijn echte meisjes en super stoere jongens. Super tevreden liggen ze bij mama Saartje die net als Abby geen fan van de zogenaamde vetbed is. Maar goed voor nu staan we in dienst van Saartje en mag zij alles beslissen 🙂

De vraag die enorm leeft bij alle bezoekers van onze website is of alle kleintjes een familie en hun gouden mandje hebben gevonden? Voor nu komen de families kennismaken en weten we meer vanaf 6 weken of de klik er is en of onze pup de pup voor hun is. Wil je op de reserve lijst staan dan mag dat altijd. De volgende vraag die ook bij ons binnenkwam is wanneer we weer een nestje NL mini-doodle? Dat zal in de winter 2019 zijn wanneer alles goed gaat.

Op de pagina planning kan je alles vinden want gaat alles zoals we wensen komt naar alle waarschijnlijkheid ons laatste medium nestje in de zomer van 2019. Dit wordt een klein-medium nest van ongeveer ±46 cm en alle kleurtjes. Meer informatie daarover komt vanzelf nu willen we ons focussen op onze werkelijk prachtige kwartet van ons Saartje.

Bezoeken: 422

Scroll naar boven