Abby’s Kids Dag 1

Dag 1 van de kids van Abby & Bob

Zoals beloofd nemen we jou mee met de reis van het opgroeien van de kleintjes en proberen we heel regelmatig nieuwe video’s te uploaden over het wel en wee van onze pasgeboren Mini-Doodles. We melden het nog een keer de beide ouders zijn volledig voor wat betreft de gezondheid getest!

De kleintjes doen eigenlijk (nog) niets anders dan eten – slapen – eten – slapen – etc., iets om eigenlijk jaloers op te worden. Mama Abby is daarentegen weer druk met buikjes masseren van allemaal en de moedermelk maken zodat ze de buikjes goed vol hebben en vooral houden. Doodle-mama Abby is een echte oermama en duld vooralsnog geen huisgenoten bij haar kids en dat vinden wij prima. Omdat alles gezamenlijk bij ons in huis woont hebben we de puppyren tijdelijk afgeschermd met wat kleden zodat Abby haar privacy heeft 🙂

De gewichtjes van alle pupjes ligt zo rond de ±275 gram en allemaal ±20-25 gram aangekomen ten opzichte van hun geboorte gewicht. Hoe we dit weten is dat we ze wegen en dit ook opschrijven on ons pupdagboek. Voor 1 kleine Doodleman zijn we nog op zoek naar zijn gouden mandje die voor onbepaalde tijd mag komen staan. (Update… inmiddels komt een familie ook voor deze kleine Mini-Doodle kennismaken.)

Het is nu nog te vroeg om aan te geven wie waar naar wie toe gaat en om welke pup het dan zou gaan. Wij weten met een paar weken heel goed hoe de karakters zijn en of de betreffende pup ook aan de wens van de familie kan voldoen. Het gesproken woord vinden wij zeker nu het allerbelangrijkste zodat wij jullie leren kennen en jullie ons. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat heb je een vraag stel alle vagen aan ons want we helpen je heel graag!

Weergaven: 19

Scroll naar boven