Daar is hij

Op veler verzoek de foto van de aankomende ouders namelijk onze Alex en Bono, waarbij Alex middel medium is en Bono een prachtige mini. De kleuren van beide ouders zijn raven zwart en zeer warm rood of te wel mahony zoals de foto laat zien. De karakters zijn eveneens van beide om op te vreten, relaxt vooral HEEL lief en geduldig en super leergierig zonder druk te zijn.

Veel gevraagd aan de telefoon is wat de te verwachten schofthoogte van de te verwachten kleintjes zullen gaan worden? Omdat dit een verparing is van medium x mini waarbij we van beide ouderdieren volledig de achtergrond en afstamming kennen, weten we wat we kunnen verwachten daarom kunnen we ook stellen dat we groot mini | klein medium gaan krijgen precies wat we voor ogen hebben. De kleuren kunnen van alles worden maar vinden wij van ondergeschikt belang en gaan we voor het eerst zien tijdens de bevalling.

Ook de te verwachten structuur van de vachten weten we voor de 100% definitief wanneer de kleintjes er zijn. Wat we nu wel weten is dat mama en papa een geweldig makkelijk te onderhouden vacht hebben waarbij van verharing absoluut GEEN sprake is en 100% enkelvoudige vacht. Beide zijn Nederlandse multi-gen Doodles.

Weergaven: 167

Scroll naar boven