Buikje 6 weken

Trots laten we het buikje van 💖 Abby 💖 zien met 6 weken zwangerschap. Abby “hobbelt” nog lekker mee alhoewel alles wel wat langzamer gaat. Het eten gebeurt wat vaker maar wat kleinere porties en zeker hoogwaardiger. De tantes voelen duidelijk dat er wat aankomt.

Actief wachten doen we zeker niet dus doen we de klusjes die er dagelijks altijd is. Sommige klussen daarmee gaat Abby niet meer mee en dat wil ze ook niet meer. Abby is een zeer zelfstandige Doodle dame die heel goed wat ze wil en wenst om niet te zeggen eigenwijs. Jens de papa van de kleintjes is de allerliefste vriend die je je maar kan wensen, super trouw en vooral ook heel loyaal vooral nu aan Abby. Juist om die eigenschappen van intens lief zijn hebben we voor deze verparing gekozen.

Welke vacht kleuren dat we kunnen verwachten is gewoon de doos van Pandora, dat kan van alles zijn want dat heeft Abby in het verleden al bewezen om 5 verschillende kleuren te geven. Wij zijn net als jullie super benieuwd en nieuwsgierig en kunnen niet wachten net als jullie.

Weergaven: 197

Scroll naar boven