Buik update

Jawel we hebben weer gemeend de buikjes op de foto te moeten zetten want wat zijn de meiden trots op hun buikjes. We zeggen dan heel lief “buikje zien?” en dan voor je het weet laten de beide aanstaande doodle dames hun buikje aan ons zien. Hoe lief is dat? We zitten alweer op ruim zeven en een halve week zwangerschap wat vliegt de tijd 🙂 😛

Alles gaat meer dan voorspoedig en de beide Doodle dames zijn goed aangekomen zoals de foto hieronder denk ik wel laat zien. Inmiddels voelen we ook “leven” iets wat we altijd een bijzonder moment vinden. We zien de kleintjes nog niet maar voelen ze zeker. Sommige trappelen heel enthousiast en andere zijn net van die vlindertjes die je onder je hand voelt vliegen en bewegen. Ook hebben we de haren van de vacht wat ingekort want uit ervaring weten we dat de moeders niet echt zitten te wachten om een spa behandeling te ondergaan, hoe goed je dit ook bedoelt.

Wanneer je vragen hebt aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen want zoals je wellicht weet van de visuele handicap van Marion, die toch maar mooi de foto weer heeft kunnen editten maar dat terzijde, is voor ons telefonisch contact toch wel het handigst en makkelijkst. Je stoort nooit want neem van ons aan dat we dit dan zeker aan jou melden.

Weergaven: 5

14 gedachten over “Buik update”

 1. ria en pieter

  Prachtig om te zien en voor jullie om dat nieuwe leven te voelen.

  Nieuwsgierig zijn ook wij

  Pieter en Ria

 2. Wat een mooie buikjes zeg fijn dat het goed gaat met de zwangerschappen.
  De laatste loodjes nu, veel succes met de bevalling. 🐶
  groet Ton en Willie

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven