NL Mini Doodle

Wat gaat de tijd snel

Eerst ben je bezig met de kraamkamer in te richten en nu maken we het puppyverblijf verder en groter. Voor de oplettende kijker, inderdaad het vorige nest heeft onze gordijnen deels open en dicht gedaan in een wat permanente manier en wijze die we zelf niet voor ogen hadden. Inderdaad de gordijnen zijn geruïneerd en staan op de planning vervangen te worden. Voor nu en met oog op dit opgroeiend nest laten we de gordijnen even maar zoals het is.

Maar zoals jullie zien staat de puppyren midden in onze woonkamer en maken de kleintjes alles mee van het dagelijkse leven. Het stofzuigen was vandaag super eng want de oortjes gaan steeds verder open dus naar ons idee maakten ze dit stofzuigen voor het eerst bewust mee. We deden alsof er niets aan de hand was en gingen gewoon door met het stofzuigen. Beetje troosten en mama Bobbi liet zien dat de snack die ze gekregen had wel heel lekker was.

1 Paneel is er aan gezet en sommige kleintjes waren mama kwijt en die hebben wij de weg naar mama maar even gewezen en geholpen. De vergroting zorgde ook dat we voor het eerst de keeltjes hoorden want de kleintjes waren echt even letterlijk de weg kwijt.

Langzaam aan bereiden we de kleintjes op de grote wereld voor 😊💨

NL Mini Doodle

Weergaven: 12

Scroll naar boven