Bijna 5 weken

De kleintjes zijn a.s. maandag 5 weken jong en het was al nodig om de kamer ren weer uit te breiden zodat we in de ren leuke denk en speel spelletjes met ze kunnen doen. Wat een lol hebben ze en wat een uitbundige reactie van ze allemaal. We merken heel goed de eerst kleine karakter verschillen die nu met dat ze groter worden wat meer uitvergroten van de een ten opzichte van de ander.

Afgelopen dagen super druk geweest met het ontvangen van families en niet altijd is er een “klik” tussen ons en de familie wat betekend dat een eventuele pupaankoop niet doorgaat. Klinkt wellicht hard maar op een andere manier kan ik de verkoop niet laten plaatsvinden. Mijn hart en verstand dienen altijd en dit is geen grapje, op één lijn te zitten. Anders kan ik geen afstand doen.

Het reutje wat nog beschikbaar is dat is een zeer emotief, intelligent reutje die zelf heel goed weet wat hij wil en het zou me niets verbazen wanneer hij met de tijd opdrachtjes voor je kan vervullen evenals helpen en ondersteunen bij gevoelsverstoringen of aandoeningen. Een super op de mens gerichte reu die de mens als een grote vriend ziet! Interesse even contact met ons opnemen!

Weergaven: 218

2 gedachten over “Bijna 5 weken”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven