Bezoeken

De vragen die wij de afgelopen dagen kregen en die jullie heel erg bezig houden zijn de volgende:

Gaan wij, in verband met de Coronacrisis, het anders doen met de beslissing welke persoon/familie voor een pup van ons in aanmerking komt?
Hoe doen wij het bezoek voor de pupjes?

Hierop kunnen wij op dit moment GEEN eenduidig en definitief antwoord geven omdat de maatregelen, gesteld en opgelegd door de overheid, per dag, kunnen, verschillen. Uiteraard volgen wij deze regels van de overheid op. Daarentegen door en met het hedendaagse internet, kunnen wij de aspirant-pup-geïnteresseerde volledig op de hoogte brengen en houden met beeld en geluid en natuurlijk ook de welbekende ouderwetse telefoon.

Voor ons blijft overeind staan dat wij er van voor 100% overtuigd moeten zijn dat wanneer de door ons gefokte pup vertrekt, hij of zij een werkelijke gouden mand gaat krijgen en ook houdt.

Nogmaals hoe alles praktisch gaat lopen is voor ons ook nog volledig onduidelijk en hopen wij met jou dat het “normale” leven weer terug gaat komen. Gezondheid voor mens en dier staat voor ons voorop en nemen wij op dit moment reeds de nodige maatregelen hiervoor.

Bezoeken: 6

20 gedachten over “Bezoeken”

  1. Het is spannend allemaal met de Corona. Waar doe je goed aan? Blijft moeilijk allemaal. Ik zal je volgende week nog even te bellen.
    Lekker de dames en hun bolle buikjes blijven verwennen🥰

    1. Wij zullen “alles” doen conform het advies van het RIVM voor wat betreft de bezoeken. Zelf nemen we geen risico dus zien we mensen met verkouden verschijnselen tja dan gaan we die uit de weg en komen niet binnen. Dank voor je reactie 😉

  2. Leonie en familie

    Het zijn spannende tijden! Op alle fronten. Heel veel succes toegewenst en liefs voor de dames🐶🐶 Leonie

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven