NIET Meer Beschikbaar NL Mini Doodle

NIET MEER BESCHIKBAAR!!!!

Soms valt je droom in duigen en moet je bijstellen in het belang van de hond zo ook met 💖Olaf. Hij is in de situatie 1 op 1 de 100% perfecte hond maar zo in de groep tja….. dan wordt het hem niet. We gaan geen concessies doen dus zoeken we het absolute gouden mandje voor “onze” 💖Olaf en ja met loden schoenen en pijn in ons hart.

Olaf is ZEER slim en wenst zeker mentaal uitgedaagd te worden. Denk aan denk spelletjes en klusjes samen klaren. De basis is door ons gelegd en alles op een positieve manier geleerd want dan doet de kleine man alles voor je. Alleen zijn is ook geen probleem maar bij ons is dit langer dan 4 uurtjes in zijn kamerkennel. Alle knoppen zitten erop en ook is hij al klinisch gekeurd waaronder de Patella keuring uiteraard allemaal op schrift. Hij is zoals we zeggen een ruwe diamant die zeker nog naar jouw wensen geslepen kan worden.

Zoals je kan zien heeft hij een fleece vacht in de kleur crème die zeer gemakkelijk en eenvoudig is in onderhoud. Op de trimtafel vind hij prima en laat hij alles gewillig toe. Wij gebruiken een trimarm> die eventueel erbij te kopen is evenals de scharen en verzorgartikelen > die we gebruiken bij zijn vacht.

Verder vinden we het belangrijk dat de “klik” tussen jou en 💖Olaf er duidelijk is dus een bezoek is een vast onderdeel van het kennismaken en in aanmerking komen voor 💖Olaf. Ben je net als wij ook verliefd op 💖Olaf neem dan contact > met ons op.

Dit is de meest recente foto van 💖Olaf

Weergaven: 3

Scroll naar boven