BESCHIKBAAR 1 prachtige lichte reu

Soms heb je mazzel en kun je, wanneer je wenst, inschuiven in het traject voor de aankoop van een prachtige NL Mini Doodle reu in een prachtige toch ook voor dit nog jonge ras, prachtige vachtkleur namelijk licht blauw (zie foto hierboven) met wit. Super sprekend hoofdje met een karakter om van te zwijmelen zo lief.

Wegens een onvoorziene omstandigheid bij de familie alwaar hij naar toe zou gaan, is deze prachtige reu beschikbaar gekomen voor de juiste, passende familie! Ons traject is conform onze verkoopwijze webpagina > Simpelweg even betalen en meenemen is niet onze manier en/of werkwijze.

Kenmerken en eigenschappen van deze super chique reu zijn als volgt te omschrijven, hij is super vriendelijk, slim, open en vooral ondernemend met geen greintje dominantie. Een echte vrolijke frans die eigenlijk 1 missie in het leven heeft en dat is samen met zijn familie van het leven genieten. Hij voelt heel goed aan wat wel en wat niet te doen alhoewel hij natuurlijk op dit moment nog een pup is en echt alles leuk vindt en zoals wij zeggen een ruwe diamant die tot een prachtige fonkelende steen “geslepen” kan worden. Alle knoppen zitten erop.

Meer willen weten dan is de snelste weg om even te bellen om verdere contact te regelen zoals een zoom meeting. Actuele stand van zaken is dat een familie voor deze prachtige reu is “gevallen” en er voor gaat.

pupjes

Weergaven: 334

Scroll naar boven