Awwww… voor die 2

Klop klop op het raam want tja… onze bel is er niet. Hier op het platte land hoef je niet aan te bellen je komt gewoon. Maar goed DHL stond op de oprijlaan en ik zeg nog “heb jij wat besteld Harriet?”. Nee niets was besteld dus maar even afwachten wat er zou komen. Een doosje die prachtig werkelijk prachtig was ingepakt en niet voor ons maar voor kers verse Doodlemama Alex.

Voor Doodle mama Alex

De foto laat zien wat er allemaal in de doos zit en wat is Alex en haar beide zoons verwend. Wij zijn ook niet vergeten en dan met name Harriet want die is gek op alles van Milka en ik een lekker groen theetje want wie mij kent weet dat ik KHA leef. Enfin 2 prachtige beren die binnenkort de puppy ren onveilig gaat maken. DANK JE WEL lieve familie voor deze lieve attentie. Wij stellen dit heel erg op prijs. Jullie liefdevolle kaart staat op de schoorsteenmantel dicht bij de puppy ren.

De beide prachtige Doodle mannen zijn de kilo inmiddels ruim voorbijn en hebben de oogjes op een spleetje waardoor hun blik ook net weer even wat intenser en directer wordt. Prachtige donkere kijkers die nu net als mensenbaby’s nog wat wazig zien maar met de dag gaat dit ook beter worden. Verder zijn ze net zo lui als dat ze groot zijn want hun ritme is echt nog steeds ongewijzigd zoals al is uitgelegd. Klein verschilletje dan en dat is dat ze nu lekker elkaar als kussen gebruiken en op elkaar gaan liggen.

Weergaven: 70

Scroll naar boven