NL mini Doodle

Ander nieuws

Behalve dat we enorm druk zijn met het actief socialiseren van de kleintjes gaat vanzelfsprekend het dagelijks leven ook gewoon door. Poppey onze voor laatste telg en dochter van Guusje. Poppey is voor het eerst loops geworden net voor 1e verjaardag en nu is officieel volwassen geworden.

Op de planning staan nu de verschillende gezondheidstesten die we extern laten verrichten. Poppey is alweer de 3e generatie dus niet echt verrassend wat we gaan zien omdat we o.a. DNA testen bij de ouders hebben laten verrichten en de daarbij behorende uitslagen.

Fokken zijn niet alleen maar uitslagen van testen maar wij zeggen altijd meten = weten en daarbij hebben we de gezondheid binnen onze fokkerij op de 1e plaats staan. Want op een slechte fundering kun je geen huis bouwen is onze mening. In het dagelijkse leven is Poppey echt de clown van de family.

De mensen die hier al geweest zijn kennen allemaal Poppey domweg omdat ze zichzelf zo gigantisch belangrijk vindt en vriendjes wil worden met iedereen.

NL Mini Doodle
NL Mini Doodle

Bezoeken: 25

Scroll naar boven