Altijd vernieuwen voor de pups

Jaren en jaren voeren we rauw compleet vlees en na wat berichten over een bepaald bedrijf waren we toch geallarmeerd en gingen we een test bestelling plaatsen bij het bedrijf “KIVO” en dan de puppy variant rund en kip. Natuurlijk hebben we aanstaande mama Saartje lekker verwend en alles ging er met smaak in.

Uiteraard gaan straks de kleintjes ook de compleet vers vlees van KIVO krijgen en kunnen we jullie dan de feedback hierover geven. In ieder geval vinden we geen grove stukken knars in het vlees wat we wel vonden bij de andere leverancier.

Dan voor diegene die graag meer wil weten over hoe een hond denkt daarvoor kan ik nu vertellen dat ik bij de Nederlandse Mini Doodle groep ben uitgenodigd hierover podcast te maken hetgeen ik op dit moment ook aan het maken ben voor deze groep.

Dan even voor een koopje maar dan zeer tijdelijk en beperkt verkrijgbaar onderstaand puppyren voor €99,95 in plaats van €139,95 bij interesse laat het ons weten via contact formulier maar let op de bestelling is ZEER tijdelijk en beperkt.

Weergaven: 20

Scroll naar boven