Voor 2024/2025

Pup- en nestplanning voor 2024/2025

Wil je ook een pup?

Vul ons Pup Inschrijf Formulier hieronder in en verzend naar ons. Bij correct verzonden krijg je een geautomatiseerd antwoord terug. Hiermee kom je op onze reserveringslijst. Zelf initiatief nemen bij een bij ons te verwachten nest.


De zekerheid

Meld je voor het laatste nieuws aan.
Dit doe je door je aan melden bij de Doodlehome Nieuwsbrief Service


Vanzelfsprekend zijn bij ons de ouders, voor wat betreft de gezondheid, getest en waar mogelijk op DNA niveau. Wij gaan hierin voor wat betreft het vastleggen en documenteren voor jou nog een stap verder. Onze Mini Doodles kleintjes krijgen hun eigen unieke DNA profiel die gekoppeld is aan het unieke chipnummer mee, zodat hiermee de afstamming onomstotelijk en feitelijk vaststaat namelijk wie de vader & moeder zijn en volledig op papier staan via DNA verwantschapcode die bekend is.

Transparant voor jouw verwachting

De gesloten cirkel v.w.b. afstamming en unieke chipnummer die gekoppeld zijn aan onze fok honden en hun medische gegevens is op deze manier voor 100% gerealiseerd. Hiermee is volledig de informatie cirkel sluitend en zijn de uitkomsten van de gezondheidstesten voor jou inzichtelijk en volledig bekend zijn.

Op het moment dat we een actueel nest hebben/krijgen houden we je voor wat betreft informatie over moeder en kids op de hoogte door online berichten, foto’s en films, die te vinden zijn met beschermde weblinks, en alleen beschikbaar zijn voor de aspirant-pupkopers die bij ons op de inschrijflijst staan.

Weergaven: 16671

Scroll naar boven