Abby’s kids dag 10

Wat vliegt de tijd en we zitten alweer op dag 10 of anders gezegd 1 week en 3 dagen. Mama Abby is de meest geweldige Mini-Doodle mama die we ons maar kunnen wensen met 1 klein maartje namelijk ze vindt nog steeds niet goed dat onze andere hondjes bij haar op kraamvisite komen. Dit wordt totaal nog niet gewaardeerd! Wij zijn uiteraard van harte welkom en is GEEN probleem naar daar houdt het voor nu dan ook mee op.

We gaan ervan uit dat dit met de tijd zeker gaat veranderen maar vooralsnog is de de actuele situatie. Van allemaal is het geboortegewicht ruim verdubbeld precies volgens plan en dat alleen op de melk van mama Abby.

Het dagelijkse routine is echt nog niet anders dan eten – slapen – eten – slapen en dat 24 uur per dag. De weg naar mama Abby wordt nog niet helemaal goed gevonden dus helpen we de kleintjes nog daarmee. Praktisch betekend dit dat Harriet nog op een matras bij mama Abby en de kleintjes slaapt.

Grote tante Alexandra (medium Labradoodle) wil heel graag komen kijken want ze vindt alles geweldig maar ook zij moet echt nog wachten. Wij zijn enorm te spreken over de kleintjes en ik had dit niet durven dromen toen we deze reis begonnen. Dank je wel lieve Bob voor jouw bijdrage en al ben je nu niet actief in beeld jij bent voor ons een TOPPER en zeker voor de 50% verantwoordelijk voor deze prachtige Mini-Doodle kleintjes!

Wordt vervolgd.

Van links naar rechts op een rij
maar ook lekker door elkaar

Bezoeken: 2

Scroll naar boven