Abby’s Kids APK

Vandaag was het zover 6 weken en 1 dag en tijd voor de APK en puppy-enting en het plaatsen van een unieke Chip. In overleg met de Dierenkliniek Dedemsvaart en dierenarts Gerda Veenink en assistente Annelies was het mogelijk onderstaand vlogbericht te maken.

Onze pupjes krijgen een Europees Dierenpaspoort waarin alles komt te staan voor wat betreft medische zaken. Geeneen een navelbreukje en allemaal vaste knieën wat overigens geen garantie is voor de toekomst omdat voeding en beweging terdege invloed hebben op het bewegingsapparaat zoals ook door ons is uitgelegd en verteld. Alle jongens hebben hun balletjes iets wat ook fijn is om te horen.

Wij gaan niet naar de kliniek heen om de reden dat in de dierenkliniek veelal alleen zieke dieren komen en onze pupjes nog volledig onbeschermd zijn en we dit risico niet willen nemen. Kennelkuch bijvoorbeeld wordt door de lucht verspreid en dit wil je voor jonge pup (nog) niet. We weten uit ervaring dat iedere hond wel een keer in zijn leven kennelkuch krijgt om zo net als wij voor bijvoorbeeld de griep meer weerstand tegen andere griepen te krijgen alleen nog even niet op deze zeer jonge leeftijd.Bezoeken: 2

Scroll naar boven