Abby’s kids 7+ weken

mini doodle 7+ weken oud

De kleintjes zijn 7+ weken oud en we staan op het punt dat we afscheid gaan nemen van de kleintjes. Het filmen was even wat minder want het is niet te doen met de kleintjes aan de riem en natuurlijk nog niet zelf lopen maar ja dat verwachten we ook niet en dan ook nog filmen.

De socialisering loopt/liep perfect en naar ons idee zijn de kleintjes klaar voor vertrek en is het ook echt tijd om uit te vliegen. Wij zijn super tevreden hoe alle kleintjes er met 7+ weken uitzien en nog meer wat voor GEWELDIGE karakters de kleintjes stuk voor stuk hebben. Echte DOODLES zoals je hoopt en naar ons idee wenst te fokken!

Super vriendelijk, Super sociaal, nergens bang voor en vooral Super op mensen gericht en echte mensen-mensen hondjes. Kussen kunnen ze alle vijf als de beste en dat is een eigenschap die wij zeer op prijs stellen. Vanuit deze plek en plaats zeggen we DANK JE WEL lieve intens lieve en goede verzorgende mini doodle moeder ABBY en al was je niet direct aanwezig ook jij intens lieve BOB dank jullie beide voor deze geweldige Doodle kinders! Deze combinatie is made in heaven!

Bezoeken: 584

Scroll naar boven