Abby’s Kids 31 dagenDe kleintjes van Abby zijn nu precies 31 dagen en dagje voor dagje zie je ze meer “hondjes” worden. Maar ze zijn echt nog echte babies om het maar is uit te drukken in beeldspraak. Lekker op het ruggetje in het kleine zeer zachte mandje liggen is ongeveer het liefste wat ze doen.

Wij zijn super tevreden hoe de kleintjes opgroeien en hoe ze er nu uitzien. De hoektandjes zijn heel voorzichtig aan het doorkomen wat betekend dat overal, dus alle knuffels en mama Abby, in gebeten wordt. De afspraak met dierenarts voor een huisbezoek voor enten, chipplaatsen en de APK-keuring is gemaakt en staat gepland. Daarna begint het zeer actieve socialiseren.

En ja… er is op dit moment nog plek voor een familie want iemand is door ons afgewezen omdat wij 8 uur per dag werken niet de plek en plaats vinden voor een pup van ons. Inderdaad dan vinden wij een dergelijk persoon niet geschikt voor een pup van ons maar zo wie zo geen enkele hond door wie dan ook gefokt in dergelijke situatie!

Wordt vervolgd.

Weergaven: 155

Scroll naar boven