Abby’s Geboorte

geboren in de avond op 10 september 2018

Zondag rommelde het al een beetje bij Abby en hebben we gedaan wat er gedaan diende te worden om zo wat in voren te werken omdat we wisten van de bevalling komt eraan.  Zondag ging over naar maandag en werd officieel fase 1 wat betekend dat je als fokker over stalen zenuwen dient te beschikken want het intense hijgen gaat je vroeg of laat toch een soort van gevoel geeft van wanneer begint ze echt met persen…?.

Dat persen en intrede van fase 2 was om kwart voor acht ‘s avonds, toen we de eerste perswee zagen. In net vier uurtjes 5 pupjes met de verdeling van 4 reutjes en 1 teefje, door Abby gezond op de wereld gezet. Wat zijn we trots op onze kleine meid want wat heeft ze het enorm goed gedaan. Goede sterke persweeën en toen ze één voor één werden geboren wist Abby precies wat ze wel en ook wat juist niet gedaan moest worden. Wat een oermoeder en inmiddels SUPER moeder!

1e crème reu geboren om kwart over acht ‘s avonds

Het eerste filmpje is gemaakt kijk maar snel en geniet net zoals wij doen. En vind je deze video’s leuk laat dan een commentaar achter of op deze website of beneden in het commentaar box op ons Youtube kanaal.

Voorstellen van onze 5-ling

Weergaven: 1

Scroll naar boven