Abby’s Dagboek

💫 Online Foto Album klik HiER >>
💫 Video’s klik Hier >>

21-06-2021 De 7-ling hebben allemaal hun gouden mandje gevonden! De smartphone is weer gemaakt. Vanaf heden is de mogelijkheid voor aan te melden voor de herziene verkoopwijze.

17-06-2021 Alle 7 zijn vandaag klinisch goed gekeurd, hebben een eigen paspoort gekregen, een uniek chipnummer en de puppy enting. De dierenarts was onder de indruk van de karakters en hoe de kleintjes zich hielden.

N.B. Onze smartphone, van nog geen half jaar oud, is terug gestuurd naar de fabriek (Samsung). Hierdoor is het maken van video’s en foto’s voor nu even lastig.

04-06-2021 De video’s staan op ons video kanaal op YouTube. Abonneren kost niets en wanneer je het belletje aanklikt krijg je automatisch een email voor een update.

29-05-2021 Even kijken verhelderend voor de verkoop van de pupjes!
https://youtu.be/xD9YIkH8peE

27-05-2021 Vandaag op de kop af zijn de 💖 kleintjes precies 3 weken oud. De eerste vaste hapjes zijn erin gegaan als een ware traktatie en tjonge wat vonden ze het lekker. Super goed doen ze het alle 7. Dat brengt mij op het volgende dat vanaf nu ik dit dagboek voor gesloten ga houden. De reden hiervoor is dat wij alle energie en tijd willen stoppen in de actieve socialisatie van de 💖 kleintjes.

22-05-2021 Wederom een video die naar ons idee meer zegt dan woorden: https://youtu.be/EAbDo40fa0s
Door middel van ons Abby Dagboek, video’s en foto’s houden we de liefhebber graag geïnformeerd en op de hoogte van ons wel en wee. Iedereen een fijn Pinksteren gewenst.

21-05-2021 Een nieuwe mijlpaal namelijk de oogjes gaan langzaam open en niet alleen de oogjes nu gaan ook de oortjes langzaam open. De kleintjes gaan ons nu zien en horen. Zo belangrijk nu het eerste positieve contact met mensen en niet alleen dit primaire contact ook de interactie met mensen wat uiteindelijk de 1e acht weken van de totale 16 weken van socialisatie periode bij een hond is. Een klein beetje schuifelen op de voorbereiding van het eerste lopen is ook in actie gezet. Net zoals bij ons mensen gaat dit ook met vallen en opstaan en weer opnieuw beginnen. Naar ons idee is het compleet 24 uur slapen langzaam aan wat aan het minder worden en wordt de dagindeling heel langzaam wat anders.

19-05-2021 Vandaag zeggen beelden meer dan woorden: https://youtu.be/Zbrknzp3988
Word lid van ons YouTube kanaal, het kost niets en wanneer je het belletje aanklikt krijg je automatisch een bericht in je mailbox wanneer er weer nieuwe video’s beschikbaar zijn.

18-05-2021 Tja… de routines zijn nog steeds conform het plan en ongewijzigd. Mams is voor nu nog steeds het allerbelangrijkste in het leven van de kleintjes. Wij sluiten ons daar volledig bij aan want wie weet het nu beter dan 💖mama Abby💖 Alle gekheid op een stokje want we kunnen zeker delen dat 💖Abby💖 heel goed weet wat goed en niet goed voor de pupjes is. Daarover ook geen discussie en juist deze duidelijkheid zorgt ervoor dat alles zoals wij zeggen goed is. Geen onrust in het “nest” maar sereniteit en vooral totale balans bij moeder en kids. Dan nog even dit voor diegene die geïnteresseerd zijn, heb jij al je antwoord op zaken als hoe jij het dagritme gaat doen en met welke hulp? We hebben een pagina gemaakt met allemaal super makkelijke website linken ter voorbereiding van aanschaf van zaken zoals voer, bench en super handige zaken en spullen. Om tot deze webpagina te komen dien je jezelf hier te registreren uiteraard gratis hier op onze website met deze weblink klik HiER >> en in het algemeen menu het onderste gedeelte 😉

15-05-2021 Weer nieuws vanuit de woonkamer en eigenlijk niet veel spectaculair nieuws te melden dan dit dat de 💖 kleintjes 💖 het alom bekende ritme hebben van slapen – eten – gepoetst worden door 💖 mama Abby – slapen – eten en dat zo 24 uur per dag 7 dagen per week. 💖mama Abby want die weet precies wie ze heeft gepoetst en wie daarna aan de beurt is. De 💖 kleintjes zijn nu 8 dagen en ik kan je vertellen dat ze allemaal hun lichaamsgewicht hebben verdubbelt en dat is precies wat je als fokker wenst wat zou moeten gebeuren. 💖mama Abby is grote fan van de geitenmelk die straks ook wordt gegeven aan de kleintjes. Een tip voor de toekomstige families van de kleintjes is deze om de flessen/pakken geitenmelk alvast in huis te halen en verkrijgbaar bij de grootgrutters.

12-05-2021 We kunnen niet garanderen iedere dag een bericht te plaatsen. Vandaag wel weer een berichtje om te melden hoe alles gaat. 💖mama Abby doet haar stinkende best om alle kleintjes goed te voeden en aan te laten komen. Morgen zijn de kleintjes alweer 1 week oud wat betekend dat we wensen dat het geboorte gewicht dan is verdubbeld. De foto’s laten zien dat ze aardig mollig zijn. So far so good zeggen we vanuit deze kant 💫

10-05-2021 Afgelopen was een goede nacht alleen wanneer je 4 keer eruit gaat voor het flesje dan heb je wel een gebroken nacht dus stel je voor hoe je je dan voelt. Met Abby en kids gaat alles volgens wens en de kleintjes komen lekker aan. Ze herkennen ons echt al met de neus tijdens het flessen en ja wat is leuker dan door die handen lekkere puppy-melk krijgen precies zoals je als kleine pup wenst. Ik kan je vertellen althans proberen over het gegeven hoe zacht de kleintjes zijn. Nog zachter als het zachtste fluweel kan je nagaan. Mama 💖Abby is nog steeds niet echt overtuig dat visite gezellig is dus nee echt even bij mama Abby kijken zit er voor de rest van de groep nog niet in. Wij zijn super tevreden hoe de kleintjes ontwikkelen en precies zoals we hoopten gaat nu ook gebeuren. Voor ik het vergeet in de online foto-album (link hierboven vermeld) plaatsen we regelmatig nieuwe foto’s wat we hier niet vermelden. Maak een bookmark van de URL van het foto-album en hou de updates van nieuwe geplaatste, bij interesse, zelf bij 😊
==> 1e video klik hier >>

09-05-2021 Vandaag houden we een rustdag, na ruim 3 dagen zeer weinig geslapen te hebben. Vandaag gaan we echt vandaag wat “bijslapen” tussen de flesvoedingen door.

08-05-2021 Een nieuwe dag is weer aangebroken met weer een gebroken nacht achter de rug gezien het gegeven dat we aan het flessen zijn. Met het totaal van 8 pupjes komen we letterlijk 1 tepel te kort wat we ook direct terug zien in de gewichten van de kleintjes. Dus we zijn aan het flessen geslagen wat betekend om de 2-3 uur een flesje voor een aantal want we rouleren het flessen bij de pupjes. Betekend dat wanneer je naar ons belt en we zijn aan het flessen dan kunnen we niet de telefoon aannemen. Ons advies is om ons gewoon te blijven bellen want we nemen vanzelf de telefoon weer op. Dan nog dit wij vinden de kleintjes 💞 heel goed gelukt en bijzonder aantrekkelijk 💞

07 mei 2021 de nacht was goed, 1 keer een flesje rond 03:00 uur gegeven waardoor 💖mama Abby 💖 door ons volledig wordt ondersteund in het herstellen van de bevalling, en nu zogen van de 8 kleintjes. Nauwlettend houdt 💖Abby alles vanaf een afstandje (5 meter) alles in de gaten wanneer de kleintjes een flesje krijgen. De activiteiten van mama en kids zijn voor dit moment veel slapen en drinken en dan weer heel veel slapen. Voor ik het vergeet ons online foto album is gemaakt en de link om naar toe te gaan vind je hier boven vermeld. Foto’s spreken zo hun eigen verhaal. En dan hier de video van vandaag: https://youtu.be/zQZXKys71Ro

06 mei 2021 in de vroege morgen, zo rond half één in de morgen, werd 💖de bevalling 💖 daadwerkelijk ingezet. We kregen stoere jongens en prachtige meisjes. Wij zijn super blij met de werkelijk prachtige kleintjes die nu al glanzend in de puppy ren liggen uit te rusten van de geboorte. Hier op deze webpagina gaan we het wel en wee over de kids van 💖Abby en Jens 💖 gaan vermelden evenals de linken naar de foto’s en video’s die vast en zeker de komende tijd gaan komen.

Weergaven: 1600

Scroll naar boven