7 dagen

Zo de eerste week zit erop! De aanvang van vorige week was bij aanvang heftig hebben jullie voor zover ver het kon mee gekregen. Maar we zijn 1 week verder en inmiddels zijn de beide jongens alweer niet weg te denken uit ons leven. Pakken ze heel goed aan en zitten we in een soort van ritme.

We kunnen, ware het niet heel voorzichtig, maar langzaam aan wat gaan genieten. Ik hoor je denk fijn maar wanneer krijg ik nu is een foto te zien? Nou het is zover, vandaag stellen we de mooie zwarte pasgeboren stoere Mini Doodles doodle mannen aan jullie voor.

Mogen we voorstellen: Mini Doodles Joy & Mini Doodles Pride.

Wie wie is maken jullie zelf maar uit. De verschillen van de tweeling is dat de ene een curly vachtje heeft en de ander een wavy fleece vachtje heeft.

Mini Doodles Joy & Mini Doodles Pride

Omdat dit de eerste foto is kan ik jullie vertellen dat het wavy fleece Doodeltje bij geboorde wat kleiner was maar inmiddels al net zo groot is als zijn tweelingbroer. Het kon ook niet anders ook hebben ze en ik zou ook zeggen uiteraard, hun geboorte gewicht zoals je als fokker graag ziet, verdubbeld. Ook dat doen ze heel goed of zoals wij zeggen, het zijn dikke poeperds geworden. Voor nu is het ritme nog slapen – eten – eten – eten – slapen en dat zo 24 uur per dag. Mama Alex haar buikwond geneest goed voor wat dat betreft gelukkig geen nare dingen te melden. Ze kan straks nog steeds in bikini 🙂

Bezoeken: 101

Scroll naar boven