3e Dag

Vandaag is het alweer de 3e dag sinds de geboorte en de kleintjes. De kleintjes pakken heel goed aan en zijn super tevreden met het ritme wat ze hebben en dat is “eten-slapen-eten-slapen-eten”. Mama Kensi is de meest lieve mama die je maar voor kan stellen en verzorgd haar kindjes optima forma! Ze wast ze goed, masseert de buikjes zodat ze goed kunnen ontlasten en plassen heel belangrijk want zo krijgen ze geen buikpijn. Een super zorgzame Labradoodle mama met een karakter zo intens lief! Verward niet dat Kensi een watje is want niets is minder waar.

Kens(i) is HEEL beschermd naar haar kindjes toe voor wat betreft onze andere Doodles. Deze mogen vooralsnog niet kijken en zeker niet te dicht bij de werpkist komen. En dat is ook goed want Kensi is de mama en zij beslist in deze. Een groot voordeel van het “flessen” is dat de kleintjes super veel en vaak in mensen handen komen wat betekend super maar dan ook straks super gericht op mensen. Wil je dit niet dan zeker geen pup uit dit nestje nemen. Ik voorspel nu al dat dit zeer aanhankelijke Labradoodles worden die super gericht zijn op mensen.

 

Bezoeken: 108

2 gedachten over “3e Dag”

  1. Dimitry en Anita

    Wat ontzettend mooi om dagelijks te zien hoe de pups en mama Kensi het samen doen! En wat zijn ze in goede handen! We moeten nog even wachten maar we kijken er zo naar uit! ? Heel veel sterkte met de voedingen en tot het volgende moment weer!

    1. Dank je wel en we doen onze stinkende best. Onze hoop en wens is dat iedereen zo een beetje mee kan genieten van de 1e dagen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven