3 weken…. en?

Vandaag zijn we precies 3 weken na de 1e date verder en wat kunnen we zeggen? Kensi is duidelijk wat rustiger en zeker super werkelijk super aanhankelijk tot zelfs een enorme vrijkont te noemen. Kensi is een zeer stabiele Labradoodle dame te noemen. Kan zelf taken uitvoeren en wat je noemt ook heel goed het initiatief nemen om een taak uit te voeren. Je zou bijna zeggen ze kan heel goed zelf nadenken, zelfs moeilijke situaties.

Waarom vertel ik dit? De reu waarmee ze op date is geweest is naast dat hij super mooi is heeft hij ook een karakter om je vingers bij af te likken zo intens lief. Zou je een lievere reu wensen dan is dit wat mij betreft niet mogelijk. Ook hij is een stabiele Labradoodle reu met een zeer hoog knuffelgehalte. Wanneer 100% Kensi zwanger is zal ik hier meer over de reu vertellen en natuurlijk een foto plaatsen.

Wij kunnen de tijd bijna niet afwachten tot aan de echo en 1 ding weten we zeker namelijk dat de Labradoodle kindjes uit deze combinatie bijzonder aanhankelijk met zeer initiatief en een super hoog knuffelgehalte zullen zijn. Prachtige Labradoodles met prima wil tot werken.

 

Weergaven: 82

Scroll naar boven