2e video

Natuurlijk ook een video van de kleintjes van Kensi en BoB die wederom prachtig zijn. Super van verhoudingen en zo goed voor wat betreft het pigment. En dat niet 1 pup nee alle 11 zijn super gelukt! De karakters doen elkaar niet veel onder en eigenlijk precies zoals je het zou wensen. Super gelijkmatig waarbij wederom niet 1 buiten de boot valt.

Daarentegen wel zorgen om mama Kensi. We wisten toen de placenta’s achter bleven, wisten we dat dit wel voor wat extra zorg zou gaan opleveren hetgeen nu ook aan de hand is. Kensi doet haar stinkende best maar ze is gewoon nog niet echt zo fit als Abby. Abby is net als Kensi knettergek met haar kleintjes en zo gaaf Abby legt alles precies op een rij. Hoe zij dit voor elkaar krijgt is ons nog steeds een raadsel.

Ook de kleintjes van Abby groeien HEEL goed alsof de kleintjes net als die van Kensi worden opgepoetst met olie zo glimmen ze. Tussen de vermoeidheid en gisteren de onverwachte powerloss, heeft ook zagen we laten op Facebook gestaan, proberen we ook te genieten van ons nieuwe harige gezinslid die wij “Guusje” gaan noemen en een prachtige dochter is van Abby x BoB in de vachtkleur zwart.

Weergaven: 35

4 gedachten over “2e video”

  1. Doodle-droom_Michelle

    Wat een schatjes! En inderdaad, wat glimmen ze allemaal mooi 🙂 Ik hoop dat het met Kensi snel beter gaat.

  2. Lauran & Maud

    Wat leuk om het nestje van ‘onze’ Dex te zien. Fijn.dat jullie ons zo mee laten leven. We kijken ernaar uit.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven