2 weken voorbij

We zijn alweer een weekje verder en natuurlijk houden we nu al een soort van klein dagboekje bij. We kregen de afgelopen weken wat vragen binnen in de e-mail box die ik hier ook ga beantwoorden. Allereerst wat voor soort vachten gaan we verwachten? Dit worden zeker fleece tot half-wavy fleece vachtjes. De kleuren gaat zeker een verrassing worden en zoals e.e.a. er nu uitziet denk ik de drie kleuren namelijk Chalk, Crème en Bruin. Wellicht dat deze keer ook wat donker Caramel kan worden verwacht.

De volgende vraag die we herhaaldelijk kregen is wat gaan de kleintjes kosten? Tja… dat weten we nog niet exact op dit moment maar zeker wel wanneer de kleintjes zijn geboren. Dan hebben we wat meer inzicht in een aantal zaken om tot de uiteindelijke verkoopprijs te komen. Wanneer we een ieder gaan opbellen weten we zeker de aankoopprijs voor de gezinnen. Onze insteek voor nu en de toekomst is dat voor iedereen een Doodle mogelijk dient te zijn om aan te schaffen.

Dan was er de vraag of je nu op de reserveringslijst kan komen te staan? Hierop kan ik zeer duidelijk zijn namelijk JA! We hanteren geen langdurige wachtlijsten maar wel wanneer we een nestje verwachten. Dan stellen we vooraf contact zeer op prijs zodat je vanaf het eerste moment alles kan volgen en meegenieten de zogenaamde voorpret.

De vraag of we al wat merken aan Kensi is het antwoord JA. Kensi is zeker wat rustiger en denkt meer na voordat ze wat doet is ons idee. Kensi ziet er prachtig uit, mooie volle fleece vacht die zelfs zonder de zon glanst als een spiegeltje en ze heeft zo’n soort van gloed over zich heen die ik een typisch iets vind bij de zwangere Doodles.

Al met al gaat hier alles naar wens en kijken we uit naar weer de komende week! Heb je vragen dan is de kortste weg ons bellen iets wat we ook heel leuk vinden namelijk praten over wat we heel leuk vinden namelijk onze Doodle vriendjes.

Bezoeken: 58

Scroll naar boven