1e video

Het eerste videootje die we konden maken en we nu pas konden plaatsen met wel een foutje voor de zwart-bruin kleur want dit zijn beide reutjes. We gaan proberen nog meer video’s te maken en uploaden. De kleintjes zijn inmiddels al goed gegroeid en zoals dit heet pakken heel goed aan.

De eerste nacht van 💚Kensi is ook heel goed gegaan, 💚Kensi weet heel goed wat ze doet en soms nog wel beter dan wij en dat zal je wellicht niet geloven. De natuur is zo mooi om te volgen en weet ook dat de natuur nooit een fout maakt iets wat van ons mensen niet gezegd kan worden. Om de beide 💚Doodle moeders te ondersteunen flessen we de kleintjes en dat is heel intens om te mogen doen.

Wij leren op deze unieke manier de 💚kleintjes kennen om met de kleinste dingetjes en dat is ook intens genieten ondanks onze lichamelijke vermoeidheid die zeker is toegeslagen. Zeker 1 week voordat de geboortes van de kleintjes een feit was waren de nachten al intens omdat we toch een soort van waakdienst hebben gehad.

Wat kunnen we vertellen over de algemene karakters van de 💚kleintjes. 1 ding staat vast en dat is dat ze allemaal heel gelijkmatig karakter hebben, hoe blij kan je als fokker hierover zijn. Niet één is super dominant te karakteriseren of te noemen. Eigenlijk heel lief en vooral nu al super knuffelig en voldaan. Tja… wij houden van kussen en knuffelen van de 💚kleintjes. OK dit was het voor nu en tot de volgende keer!

Weergaven: 22

4 gedachten over “1e video”

  1. Wat schattig om te zien, de puppies liggen er heel tevreden bij.
    Hopelijk gaat het snel wat beter met Kensi. Fijn dat ze nu wat meer ruimte heeft gekregen.

    Jullie zijn er maar druk mee.

  2. Doodle-droom_Michelle

    Superleuk, de video! Wat ontzettend lief en aandoenlijk en wat zorgt Abby goed voor de kleintjes. We want more 🙂 Heel fijn dat het met Kensi & kroost ook goed gaat en ik hoop dat jullie binnenkort aan jullie rust toekomen.

    1. Vandaag weer 🐶gekkenhuis🐶 en als het goed gaat werkt alles voor het live streamen voor vanavond 🐶

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven