1e Nacht Abby’s Kids

Uiteraard houden we weer het blog bij en zo ook weer vandaag. We proberen dan ook de foto van de dag hier elke dag neer te zetten. Hoe lief is de foto waar je ziet dat πŸ’œ mama Abby πŸ’œ haar hoofdje op de slang heeft gelegd en lekker met haar kroost aan het dutten is.

Voor Kensi kunnen we melden dat fase 1 is ingezet en wederom vragen we even wat rust zodat we ook de kleintjes van Kensi kunnen verwelkomen. We hebben nauw contact met onze dierenarts en zoals we weten is het nu de natuur zijn gang laten gaan en doen en heel ongemakkelijk wachten.

Terugkomend weer op Doodle mama Abby en haar πŸ’œkroostπŸ’œ De kleintjes pakken goed aan wat betekend en hoe simpel het ook klinkt en is dat ze de weg naar de tepel weten te vinden en ook dat ze kunnen drinken. Doorgaans vallen ze de eerste dag wat af om dan daarna weer te gaan groeien tot een echte NL mini-doodle. De gewichtjes liggen tussen de 200 gram en 230 gram. Voor alle kleintjes is een πŸ’œ gouden mandje πŸ’œ gevonden.

Nogmaals voor vandaag vragen we wederom rust en zijn er nieuwe ontwikkelingen bij πŸ’œ Kensi πŸ’œ te melden dan doen we dit uiteraard. Voor de kleintjes van Kensi kan je jezelf nog steeds aanmelden! Tot snel en steek een kaarsje voor πŸ’œ Kensi πŸ’œ op.

Bezoeken: 6

31 gedachten over “1e Nacht Abby’s Kids”

 1. Gefeliciteerd met de geboorte van de puppy’s van Kensi! Fijn dat deze fase achter de rug is… een fijne kraamtijd voor jullieπŸ’«

 2. Wat een feest!!! Super mooi. GEFELICITEERD!!!!
  Wat hebben Abby, Kensi en jullie goed je best gedaan.

  En nu samen lekker genieten en op rust komen van alle emoties!

  Arnold en Ine

  1. Dank lieve mensen we zijn kapot en niet in het minst onze lieve donders lieve topper ✨ Kensi ✨

 3. Jolanda van Hagen

  Van harte gefeliciteerd met ook een nestje van Kensi…. we zijn super benieuwd hoeveel pupjes er zijn geboren. We houden de site nauwlettend in de gaten. Alle geluk toegewenst. Liefs uit Nootdorp

  1. Komt er vanzelf vandaag op te staan. We hebben ons bed niet gezien dus straks eerst even rusten.

 4. Doodle-droom_Michelle

  Ai, wat heftig dat het zo lang duurt! Sterkte met de laatste loodjes en ik wens jullie allemaal daarna veel rust toe!

 5. Doodle-droom_Michelle

  Ik hoop voor Kensi dat haar pups er inmiddels gezond & wel zijn en dat ze niet tot 48 uur persweeen hoeft te ondergaan… Veel sterkte vannacht, ook voor jullie, Marion en Hariette!

  1. Nog niet we zitten nu op vier πŸ’• kleintjes πŸ’• en het is kwart over vier en nog niet geslapen πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven