1e Nacht Abby’s Kids

Uiteraard houden we weer het blog bij en zo ook weer vandaag. We proberen dan ook de foto van de dag hier elke dag neer te zetten. Hoe lief is de foto waar je ziet dat πŸ’œ mama Abby πŸ’œ haar hoofdje op de slang heeft gelegd en lekker met haar kroost aan het dutten is.

Voor Kensi kunnen we melden dat fase 1 is ingezet en wederom vragen we even wat rust zodat we ook de kleintjes van Kensi kunnen verwelkomen. We hebben nauw contact met onze dierenarts en zoals we weten is het nu de natuur zijn gang laten gaan en doen en heel ongemakkelijk wachten.

Terugkomend weer op Doodle mama Abby en haar πŸ’œkroostπŸ’œ De kleintjes pakken goed aan wat betekend en hoe simpel het ook klinkt en is dat ze de weg naar de tepel weten te vinden en ook dat ze kunnen drinken. Doorgaans vallen ze de eerste dag wat af om dan daarna weer te gaan groeien tot een echte NL mini-doodle. De gewichtjes liggen tussen de 200 gram en 230 gram. Voor alle kleintjes is een πŸ’œ gouden mandje πŸ’œ gevonden.

Nogmaals voor vandaag vragen we wederom rust en zijn er nieuwe ontwikkelingen bij πŸ’œ Kensi πŸ’œ te melden dan doen we dit uiteraard. Voor de kleintjes van Kensi kan je jezelf nog steeds aanmelden! Tot snel en steek een kaarsje voor πŸ’œ Kensi πŸ’œ op.

Bezoeken: 6

31 gedachten over “1e Nacht Abby’s Kids”

 1. ria en pieter

  Gefeliciteerd Kensi 11 kindertjes dat is een klusje!
  En nu allemaal een beetje bijkomen van dit prille geluk.

  πŸΆπŸ‘πŸ’–

  Pieter en Ria

  1. Dank voor je lieve woorden en voor wat betreft het werk inderdaad een aardige klus maar met veel πŸ’– liefde πŸ’– gedaan.

 2. Jolanda van Hagen

  Wat veel pupjes, 11 stuks, wat zullen jullie uitgeput zijn…. Top gedaan Kensi en baasjes. goed uitrusten nu.

 3. Nikki van Vliet

  Wat zijn de kleintjes prachtig. Jullie hebben een topprestatie geleverd met zn allen !

  Joost en ik zijn echt helemaal verliefd op de abrikoos reutjes!
  Hopelijk mogen wij β€œhet gouden mandje” bieden aan één van de kleintjes.

  Nu lekker uitrusten en genieten. We bellen vanmiddag! πŸ™‚

 4. Leonie en familie

  Wat fantastisch gedaan van Kensi. Het ziet er zo lief en mooi uit. Wat zullen jullie moe zijn. Gefeliciteerd van ons allemaal!! <3 <3 <3 <3 <3 Leonie

  1. πŸ’• Dank voor je bericht we zijn intens moe net als Kensi πŸ’• maar heel voldaan πŸ’•

   1. Doodle-droom_Michelle

    Wow, 11 pupjes, gefeliciteerd! Wat een lieverdjes en wat een indrukwekkende worp. Respect! Alle goeds gewenst en rust goed uit (voor zover dat gaat). Groeten uit Zwitserland, Michelle

    1. Zoals al eerder gezegd we zijn inclusief πŸ’• Kensi πŸ’• aardig aan de latten maar het resultaat is werkelijk prachtig en niet in woorden uit te drukken. Voor iedereen hebben we tijd dus schroom niet om te bellen. Geen aannames maar gewoon doen πŸ’•

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven