NL Mini Doodle

1e week

Vandaag zijn de kleintjes precies 1 week oud. Je hoopt als fokker dat ze dan hun lichaams gewicht van hun geboorte hebben verdubbeld en meer dan dat is het nu het geval. Allemaal hebben ze hun lichaamsgewicht verdubbeld en sommige zijn er ruim over heen.

Allemaal hebben ze de 1e puppy colostrum gekregen van mama iets wat goed is voor hun weerstand en we hebben gezien bij het neste van ๐Ÿ’– Guusje wat haar kids waaronder onze eigen ๐Ÿ’– Poppey die heel laat pas geรซnt is waardoor haar lichaamsgewicht beter was dan met 8 weken. Tijd hebben we toen voor de gezondheid van ๐Ÿ’– Poppey gekocht.

Wil je hierover meer weten, dan is contact met ons hierover opnemen zeker gewenst. Genoeg terug naar de pupjes, ze groeien dus als kool en wij zijn tevreden. Alle aanmeldingen/pupinschrijvingen die we hadden, daarvan is er niet eentje gebleven. Jammer maar helaas de feiten liegen er niet om.

De pupjes zijn nog op zoek naar een passende familie. Over de karaktertjes kunnen we zeker al wel wat zeggen maar dat doen we dan het liefst middels een persoonlijk gesprek. De kleur cognac hebben we nog nooit zelf gefokt en wij zijn dan ook heel dankbaar dat we deze kleur nu hebben gekregen.

Op de foto’s die in ons online foto album staan (te vinden op de webpagina te koop) is hij te zien. Voor zover weer de update en binnenkort weer een filmpje. Oh ja mama ๐Ÿ’– Bobbi, met haar gaat het beregoed, en ze is ook nog steeds beretrots.

N.B. inmiddels komen enkele families kennismaken!

NL Mini Doodle
pupjes

Weergaven: 42

Scroll naar boven