1 week verder

Effies weer wat informatie uit Mini Doodles Dutch Doodles en hoe gaat alles? Dat is toch wel de meest gestelde vraag die we krijgen. Heel simpel eerst gaan we kijken of ons harde werken van de afgelopen week resultaat heeft afgeleverd en dat weten we over 4 weken want dan gaan we een echo laten maken bij KENSI en dan weten we e.e.a. meer zeker. Tuurlijk zijn er in de tussentijd hoopvolle fysieke tekenen maar 100% zekerheid weetje pas wanneer je een echo maakt.

Binnen ons fokbeleid gaan wij alleen voor een natuurlijke dekking omdat wij van mening zijn dat er ook vanuit de natuur geëlimineerd dient te worden in een soort van selectiebeleid vanuit de dieren zelf, alleen de sterken overleven principe. Wanneer er geen drive tot dekken is bijvoorbeeld zit er wat mij betreft een dieper onderliggend “probleem”. De argumentatie dat het voor wat betreft de gezondheid beter is voor reu en teef verwijs ik naar het land der fabelen zeker wanneer je van te voren fysieke maatregelen neemt.

Dan even de theorie loslaten en simpel antwoord op de vraag merken we wat aan KENSI? Wellicht willen we het zien maar wij vinden onze mooie DoodleDame wat minder actief en geloof me deze DoodleDame is een echte wervelwind te noemen die altijd in is voor een geintje dan wel wat spannends te ondernemen die rust zowaar wat. We gaan het zien en natuurlijk klim ik weer in de pen om alles met jullie te delen en ja ik zal ook starten met foto’s te maken. Tot zover de update.

Bezoeken: 38

Scroll naar boven