??​ Groeien ??

Vandaag weer wat foto’s om te laten zien van onze 10 kanjers ??  We zijn super trots op ons kleine Doodle pupjes die elke dag mooier en mooier aan het worden zijn als dat nog kan. Mooi in verhouding met wat ik al vanaf het begin noem super pigmentatie. Goede zwarte, donkere lippen en donkere neuzen en oog pigment zoals wij het graag zien. Nu al hele fijne karakters waarbij je ziet hoe creatief en lief ze zijn.

Ik hoor veel opmerkingen en vragen over F1, F2 en F1B en wat al niet meer die qua aanduiding die worden genoemd door naar mijnsinziens de onwetenheid voor die personen die geen fok kennis hebben. Niet dat ik hier wil uithalen naar een bepaalde groep mensen integendeel mijn intentie is om feitelijke feiten hier neer te zetten en te schrijven. Alles wat voorkomt uit een Poedel en Labrador is naar mijn mening een Labradoodle. Ga je inhoudelijk verder in fokmaterie dan zijn een aantal wetten zeker van toepassing denk is aan de materie van Mendel!

Doodles zijn er te koop in allerlei soorten, kleuren, maten en grote. Jouw Doodle zal zeker ergens in Nederland te vinden zijn en de keus is aan jou. Voor mij gaat zeker gaat niet op hoe duurder hoe beter of hoe gezonder. Denk jij over deze materie nu compleet anders en kun je dit onderbouwen dan hoor ik dit heel graag van je!

Door op de foto’s te klikken krijg je een grote foto.

Weergaven: 212

2 gedachten over “??​ Groeien ??”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven